10% EXTRA korting vanaf 2 artikelen!

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Herroepingsrecht

  Retourbeleid

  Wil je je aankoop ruilen of retourneren? We helpen je graag! Ruilen of retourneren kan tot 14 dagen na de leverdatum.

   

  Wat zijn de retourvoorwaarden?

   

  Retourtermijn

  Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen waarbinnen de klant zijn of haar pakket zonder opgaaf van reden mag retourneren. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat het pakket wordt ontvangen. Houd er rekening mee dat de retourzending binnen deze 14 dagen naar ons teruggestuurd moet worden.

   

  Voorwaarden retourzending

  Alle artikelen moeten aan ons worden geretourneerd in een ongedragen en ongewassen staat die geschikt is voor wederverkoop met de labels nog aan het artikel.

  Verzendkosten worden niet terugbetaald.

   

   - Wat zijn de retourkosten?

  Retourzendingen zijn voor eigen rekening, afhankelijk van de koerier en het land van waaruit je het pakket terugstuurt. Zoals aangegeven in de voorwaarden en op de website worden de bestellingen verzonden vanuit Azië naar de consument en zal de consument ook de retourzending retourneren naar onze enige centrale magazijn in Azië. Houdt er rekening mee dat de kosten van het retourneren kunnen variëren van €20 tot €40 per retourzending. 

   

  - Hoe lang duurt het om een product te ruilen?

  Als je bij het aanmelden van je retour aangeeft dat je een product wilt ruilen, gaan we hier direct mee aan de slag. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je omruiling binnen enkele dagen is afgerond.

   

  - Wat kan ik doen als mijn ruilproduct niet meer leverbaar is?

  Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden. We geven je een update over wanneer we verwachten het product te kunnen leveren. Als je je retour al hebt aangemaakt en het product is uitverkocht, nemen we contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

   

  - Waar kan ik mijn bestelnummer vinden om mijn retourzending te registreren?

  Je bestelnummer vind je in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. Dit is een code van vijf cijfers. Als je deze e-mail niet goed hebt ontvangen, helpt onze klantenservice je graag verder.

   

  - Wat moet ik doen als een product defect of beschadigd wordt geleverd?

  Helaas komt het wel eens voor dat een product beschadigd raakt tijdens verzending of productie. We lossen dit natuurlijk graag met je op. Stuur een bericht naar support@poluno.com met een foto van de klacht. Onze klantenservice zoekt samen met jou zo snel mogelijk naar een oplossing.

   

  - Wat moet ik doen als ik mijn bestelling buiten de retourperiode wil retourneren?

  Denk eraan je retourzending binnen de periode van 14 dagen voor het verstrijken van de retourtermijn aan te leveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden we je de mogelijkheid om het product om te ruilen voor een vervangend product of een tegoedbon. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

   

  - Hoe lang duurt een terugbetaling?

  We doen ons best om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van je retour in ons magazijn verwerken we deze binnen 5 werkdagen. Op je track and trace die je bij je retourzending ontvangt, kun je zien wanneer het pakket bij ons is aangekomen. Vanaf dat moment gaan de 5 werkdagen in. Nadat de terugbetaling heeft plaatsgevonden, ontvang je hierover bericht. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op je bankrekening.