Meteen naar de content

Gebruik code TIEN voor 10% korting

  Verzending

  Totale levertijd = verwerkingstijd + verzendtijd

  Alle geschatte/typische levertijden zijn afgeleid van werkelijke gegevens van eerdere bestellingen. Dit zijn slechts geschatte tijden ter referentie.

   

  Verwerkingstijd

  De verwerkingstijd gaat in op de dag dat je je bestelling plaatst. Het duurt meestal 1-5 werkdagen om je bestelling te verwerken. Zodra we de bestelling hebben verwerkt, kunnen we deze verzenden.

   

  Verzending

  Land

  Kosten

  Verwerkingstijd

  Verzendtijd

  Nederland

  Gratis

  1 – 5 werkdagen

  5 – 10 werkdagen

  België

  Gratis

  1 – 5 werkdagen

  5 – 10 werkdagen

   

  Let op:

  Er kunnen vertragingen optreden in de verzending op feestdagen; fabrikanten en koeriersdiensten beperken hun activiteiten. Wij hebben hier geen invloed op. De normale service wordt direct na de feestdagen hervat.

  Onjuiste adresgegevens, inklaringsprocedures en andere problemen kunnen een vertraging in de levering veroorzaken.

   

  Je bestelling volgen

  Wanneer je artikelen worden verzonden, ontvang je van ons een e-mail met een trackingnummer.

   

  Als je er geen hebt ontvangen of als het trackingnummer niet werkt, is dat geen probleem. Neem contact met ons op en we lossen het probleem op!

   

  Bezorging

  Voor onze Nederlandse en Belgische klanten gebruiken we DHL.

   

  Adres wijzigen

  We kunnen het afleveradres niet meer wijzigen als het pakket eenmaal onderweg is. Als je de afleverlocatie van je bestelling wilt wijzigen, neem dan binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling contact met ons op via support@poluno.com. Houd er rekening mee dat we bestellingen binnen één werkdag na het plaatsen van de bestelling verwerken en verzenden.

   

  Annuleringen

  Als je van gedachten verandert voordat je je bestelling hebt ontvangen, kunnen we annuleringen op elk moment accepteren voordat de bestelling is verzonden. Raadpleeg ons restitutiebeleid als een bestelling al is verzonden.

   

  Onverwachte vertragingen

  De levering kan langer duren dan de standaardverzendtijden die hier worden vermeld. Neem contact met ons op als het te lang duurt (en buiten het aangegeven tijdsbestek) voordat je pakket aankomt en we zullen je helpen een situatie op te lossen die binnen onze macht ligt!

   

  Pakket beschadigd tijdens transport:

  Als je een pakket beschadigd aantreft, wijs het dan af en neem contact op met onze klantenservice. Als het pakket zonder jouw aanwezigheid is afgeleverd, neem dan contact op met de klantenservice om de volgende stappen te bespreken.

  100% Beveiligde betaling

  Gratis verzending

  24/7 Klantenservice