10% EXTRA korting vanaf 2 artikelen!

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Ruilen en retourneren

  LET OP: POLUNO HANTEERT GEEN GRATIS RETOURBELEID. DE RETOURNEERKOSTEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DE KLANT.

   

  Retourneren

  Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

  Ja, dit is mogelijk.

  Als u niet tevreden bent met de door u bestelde artikelen, heeft u de mogelijkheid deze te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

  In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De bestelling bevat nog alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zo aangekomen als het product.
  2. een normale behandeling van het product is evident, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.
  3. producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces proces begint.
  4. het product direct na ontvangst defect is bevonden.
  5. Wij zijn gerechtigd de klant verzendkosten in rekening te brengen.
  6. een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en indien aan de voorwaarden is voldaan, zal de retourzending binnen deze periode officieel bevestigd worden.

  *Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als wij vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of buiten onze schuld zijn beschadigd.

  Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Als je bestelling aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, moet je het volgende doen om het retourproces te starten.

  • stuur een e-mail naar: support@poluno.com
  • Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:
  1. Bestelnummer
  2. Reden voor de retouraanvraag
  3. Foto van het product in geval van breuk
  4. Voornaam + achternaam van de klant
  5. Adres van de klant

   

  Vervolgens zullen wij u voorzien van het retouradres.

  Stuur een retourzending nooit naar de afzender! Wij voorzien u van het juiste adres nadat u ons daarom gevraagd hebt. U, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

  De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling indien de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciële of beroepsactiviteit:

   

  1. ANNULERINGSVOORWAARDEN

  Herroepingsrecht

  De annuleringstermijn bedraagt 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde partij die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of aanvaard.

  Aangezien wij met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst.

  Daarom kunnen wij het verzendingsproces niet onderbreken tot de levering, zodat een terugbetaling niet mogelijk is bij ontvangst van de goederen.

  Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (POLUNO) op de hoogte stellen door middel van een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) van uw besluit om dit contract te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen worden gedragen door de koper.

  Registratie voor zendingen onderweg

  Aangezien onze goederen vanuit Azië worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarover wij geen controle hebben. Als de goederen al onderweg zijn naar u, is annulering niet mogelijk. Gelieve wachten tot u de goederen heeft ontvangen en stuur ze dan aan ons terug. Natuurlijk kunt u ons van tevoren vooraf informeren over uw annulering.

  Om u de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen wij u ons een verzendingsbevestiging te sturen.

  Gevolgen van herroeping

  Als u dit contract herroept, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen terugbetalen,

  met uitzondering van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit

  feit dat u een ander type levering heeft gekozen dan de goedkoopste standaardlevering aangeboden), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij

  de kennisgeving van uw herroeping van dit contract en de ontvangst van de goederen hebben ontvangen. Voor deze terugbetaling zullen wij hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat u voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

  Kosten retourneren: 

  Zoals aangegeven in onze voorwaarden en op de website hanteert Poluno geen gratis retourbeleid. Hierdoor zijn de retourneerkosten verantwoordelijke voor de consument. Zoals aangegeven in de voorwaarden en op de website worden de bestellingen verzonden vanuit Azië naar de consument en zal de consument ook de retourzending retourneren naar onze enige centrale magazijn in Azië. Houdt er rekening mee dat de kosten van het retourneren kunnen variëren van €20 tot €40 per retourzending. 

  Hoe lang duurt een terugbetaling?:

  We doen ons best om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van je retour in ons magazijn verwerken we deze binnen 5 werkdagen. Op je track and trace die je bij je retourzending ontvangt, kun je zien wanneer het pakket bij ons is aangekomen. Vanaf dat moment gaan de 5 werkdagen in. Nadat de terugbetaling heeft plaatsgevonden, ontvang je hierover bericht. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op je bankrekening.

   

  ** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRAAL MAGAZIJN IN AZIË GEZONDEN.

  • Adres: 1st Floor, No. 68 Tongyi Road, Zhuangshi Avenue, Zhenhai District
  • Stad: Ningbo
  • Postcode: 315000
  • Provincie: Zhejiang
  • Land: China 

  Opmerking: 

  Voor bestellingen die worden geretourneerd omdat ze niet worden opgehaald bij de plaatselijke post of omdat het pakket niet wordt opgehaald bij de douane, omdat de levering wordt geweigerd of omdat het adres onvolledig of ongeldig is, worden 20% restockingkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden afgetrokken van het totale restitutiebedrag.